קרם הגנה וחומר נגד עקיצות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/06/2013 | 13:45 | מאת: רוז

היי רנה..2 שאלות: בתי בת 11 חודשים. קניתי לה קרם הגנה 30 של דוקטור פישר "לילדים". האם זה בסדר לשימוש לגיל שלה או חשוב לקנות משהו שרשום "לתינוקות". כמו כן האם ניתן למרוח גם על הפנים או שצריך קרם הגנה מיוחד לפנים? שאלה שניה- יש לי חומר נגד עקיצות של סנו די. יש עליו ציור של אישה ותינוק,אבל לא ראיתי שרשום שזה מותר לתינוקות. יש לזה ריח של בושם, אבל בטעות נגעתי עם השפתיים וזה היה ממש מר. האם ניתן למרוח לה? מה ניתן לקנות במקום זה?

רוז שלום, בהחלט מומלץ להשתמש בקרם הגנה לילדים ביציאה לשמש - וקרם הגנה המיועד לילדים הוא ראוי לשימוש - ואין צורך לרכוש קרם הגנה המיועד לתינוקות באופן ספציפי - החומרים שהקרם מכיל - גם לתינוקות וגם לילדים דומים - לפעמים הSPF בתינוקות מעט גבוה יותר(אבל לא חייב שכך יהיה). אפשר גם למרוח את הפנים . בכל מקרה ביציאה לשמש כדאי גם להגן על המתוקה בעזרת כובע, שמשיה, ואף בגד ארוך אם היא בחשיפה ישירה לשמש. לגבי חומר נגד עקיצות - כיון שבכל שנה יש מוצרים חדשים שיוצאים לשוק - כולל מוצרים המיועדים לשימוש בתינוקות וילדים - ואינני בקיאה בכל החידושים - אני ממליצה לשאול את הרוקח בבית המרקחת אילו חומרים מומלצים לגיל הרך להגנה מפני עקיצות - ולהשתמש בהן. העיקר שיהיה לכם קיץ נפלא!

מנהל פורום טיפת חלב