דחיית חיסון גיל שנה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

27/05/2013 | 08:57 | מאת: מעיין

שלום, עקב סיבות שונות (עומס במרפאה/חולי) נאלצתי לדחות את חיסון גיל שנה. שאלתי היא האם ניתן לקבל חיסון של גיל שנה בגיל שנה וארבעה חודשים? תודה מראש

מעיין שלום,את חיסוני גיל שנה ניתן לקבל בכל גיל , ורווח גדול יותר מהרווחים המומלצים בין החיסונים אינם מבטלים את החיסונים הקודמים שהתינוק קיבל - כך שאין שום בעיה לחסן את התינוק בחיסוני גיל שנה גם באיחור כתוצאה מחולי וכו'. כמובן מומלץ לחסן במועד הראשון האפשרי על מנת להגן על ילדך כמה שיותר מהר.תרגישו טוב!

מנהל פורום טיפת חלב