שלשול אצל פעוטה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

26/05/2013 | 21:11 | מאת: חיה

הבת שלי בת השנה וחצי,כנל,עשתה היום בטיטול צואה בתדירות גבוהה מן הרגיל מצד שני זה לא היה מימי,איך לדעת אם זה שלשול או לא? ואיך לטפל? תודה רבה

חיה שלום, שילשול שדורש התייחסות מעל גיל שנה זה א. אם זה מלווה בחום ב. אם הצואה מסריחה ג. אם יש דם או ריר בצואה. ד.אם זה נמשך מעל 4 ימים. אבל אם התנאים הנ"ל לא קיימים, אז למרות העליה בתדירות - לא נדרש בירור נוסף - וסביר כי זה תגובה לאחד המאכלים שהיא אוכלת - במיוחד פירות קיץ. יש גם סיכוי שיציאות תכופות יותר הם תגובת הגוף לבקיעת שיניים...

מנהל פורום טיפת חלב