פליטות מרובות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

26/05/2013 | 19:16 | מאת: שלי

בני בן 5 שבועות ניזון מטרנה אקסטרה קר כ 100 מל כל 3 שעות הוא סובל מגזים אך גם פולט המון, הוא פולט לא בקשת והוא יכול לפלוט גם שעתיים אחרי הארוחה מה כדאי לעשות האם כדאי לנסות להחליף לסימילאק או נוטרילון אשמח לעצתך

27/05/2013 | 09:44 | מאת: יהודית

אם את נותנת מטרנה, כדאי לנסות את התמ"ל החדש שלהם: אקסטרה קומפורט, הוא מתאים בדיוק לגיל הזה עם בעיות קוליק/ כאבי בטן/ פליטות, אני נתתי מטרנה ללא לקטוז לקטן שלי לפני שנה והשיפור ניכר. שווה לנסות.

מנהל פורום טיפת חלב