הלבשה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

23/05/2013 | 09:14 | מאת: מאיה

שלום בני בן 6 שבועות ובימים חמים אלה אינני בטוחה כיצד להלבישו האם עדיין להמשיך עם שתי שכבות ארוכות ? לרדת לשכבה ארוכה אחת או שמא שכבה קצרה אחת? האם כפות הרגליים יכולות להיות חשופות ? ומה לגבי מזגן? אשמח לתשובות

מאיה שלום, בימים החמים ההמלצה היא להלביש בגד אחד ארוך ודק עד גיל 6 שבועות ומגיל 6 שבועות אפשר להלביש גם בקצר - אך יש לקחת בחשבון - האם יש מזגן בבית - ואז יתכן ובכל זאת התינוק זקוק לשכבה ארוכה. אם בסך הכל גם לך חם , ניתן להסתפק בבגד קצר מגיל 6 שבועות - ולהוסיף גרביים (גם לנו תמיד חם יותר עם גרביים מאשר בלי).בחוץ - כשאין מיזוג , אפשר גם לותר על הגרביים. שיהיה קיץ נעים!

מנהל פורום טיפת חלב