שינה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/05/2013 | 23:05 | מאת: אני

תינוק בן חודש ישן בקושי עשר שעות ביממה לא עושה רושם שמשהו מפריע לו כי הוא יחסית רגוע האם זה נורמלי והאם עלי לפנות לרופא?

שלום, כמות השינה המומלצת לתינוק בן חודש הינו כ15-17 שעות ביממה. יתכן והתינוק המתוק חוטף תנומות קצרות עם סיום ההאכלות - וגם הן נכללות במניין שעות השינה. למעשה שעות העירות של תינוק בן חודש בין פרק שינה אחד לשני - הוא בין שעה לשעתיים - כך שכדאי לנסות להשכיב אותו אחרי כשעה עד שעתיים מתהתעוררות הקודמת - על מנת לתפוס אותו ב"חלון השינה" ואז יש סיכוי שהוא אכן יירדם. (לא תמיד החלוקה של השעות היא מדוייקת - לעיתים התינוק יהיה ער יותר משעתיים, ואז יישן לשעה, יתעורר לשעתיים אך אח"כ יחטוף תנומה של 4 שעות. בכל מקרה, מאחלת לכם לילות טובים...

מנהל פורום טיפת חלב