סירופ לשיעול

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

14/05/2013 | 18:37 | מאת: רינת

שלום רב, הייתי מעט מצוננת והשתעלתי ועכשיו בן שלי בן שנתיים ו שלושה חודשים משתעל מעט ועם אף מעט סתום במיוחד שומעים את זה בשינה. האם אפשר לתת סירופ לשיעול, איזה את ממליצה והאם צריך מרשם רופא. תודה

רינת שלום, בכל הקשור לטיפול תרופתי - יש צורך להתייעץ עם רופא מטפל - כדי שיכוון לטיפול המתאים בהתאם למצב הריאות - יש סירופים מכייחים, ויש סירופים שעוזרים לשיעול יבש.ויש שאינם צריכים סירופ בכלל אלא אינהלציות עם מי מלח. רפואה שלמה!

מנהל פורום טיפת חלב