בת שבוע גסובלת מגזים נוראיים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

08/05/2013 | 21:09 | מאת: ליאת

תינוקת בת שבוע בוכה שעןת על גבי שעות, מתכווצת מתפתלת ומוציאה גזים רבים. רואים כי היא מתאמצת וכי הסבל שלה רב. הקקי שלה גם התחיל להיות ירוק כהה מה ניתן לעשות? האם יכולה להיות רגישות ללקטוז? חלבון? איך מאבחנים זאת? הסבל שלה לא נראה הגיוני תודה

ליאת שלום, מזל טוב! בד"כ הקוליק הקלאסי מתחיל סביב 8-10 ימים מהלידה - ולכן מוצדק מאד! לפנות לרופא לבירור חוסר השקט. במידה וזו אי סבילות לחלבון החלב או/ו לסוכר החלב (וזה יכול לגרום לשינוי בצבע היציאות)- אם היא ניזונה מפורמולה - הרופא ימליץ על פורמולה מפורקת כגון נוטרמיגן. אם היא יונקת - אז ההמלצה שאת תורידי מוצרי חלב מתוך התפריט שלך . כיון שהיא רק בת שבוע - אני ממליצה לפנות לרופא המטפל בהקדם!!על מנת לשלול סיבות אחרות לחוסר השקט. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב