חום אחרי חיסון

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

08/05/2013 | 09:42 | מאת: דליה

רנה שלום בשבוע שעבר שאלתי על החיסון לגיל שנה לבסוף עשינו את mmrv בלבד שבוע אחרי התחיל חום ( בדיוק על יום החתונה של האחיין) זה כבר היום השלישי שיש לה חום כמה זמן בדר"כ יש חום לאחר החיסון הנ"ל לידיעה: ( בחיסונים הקודמים היה לה חום רק באותו יום של החיסון ) תודה ויום טוב דליה

דליה שלום, חום אחרי חיסון MMRV יכול להימשך עד 3 ימים. אם אין הטבה ביום הרביעי אחרי החיסון - כדאי לפנות לרופא המטפל לבירור. בכל מקרה סביר כי כבר תראי הטבה מסויימת מהיום השלישי אחרי החיסון - למשל חום יותר נמוך מיום קודם וכו'. אני מקווה שהצלחת לשמח חתן וכלה למרות החום ושירבו רק שמחות!!

מנהל פורום טיפת חלב