עגלת טיולון

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/05/2013 | 16:24 | מאת: רוז

היי רנה. בתי בת 10.5 חודשים ואני מעוניינת לקנות טיולון. כל הטיולונים מיועדים עד למשקל 15 קילו. בתי שוקלת 10 קילו. לצערי אני מתכוונת לקנות טיולון פשוט וזול יחסית מחוסר תקציב והמטרה היא להשתמש בו כמה שיותר, נניח עד גיל 3 (אולי טיולון יקר יהיה עמיד וחזק יותר לאורך זמן והליכות מרובות). אז אם כבר עכשיו היא שוקלת 10, באיזה גיל היא תשקול 15 והאם העגלה תתאים לה? אשמח לעצה.

רוז שלום, על פי אחוזון הגדילה שלה כעת , היא תגיע ל15 קג' סביב גיל 3 שנים - כך שתצליחי לנצל את הטיולון היטב. בכל מקרה אני מציעה כי תבחרי טיולון שאפשר להשכיב - כי בגיל זה - עדיין התינוקות אוהבים לחטוף תנומה בעת הטיולים.

מנהל פורום טיפת חלב