בגדים בקיץ

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/05/2013 | 00:11 | מאת: הילה

תינוק בן חודשים איך להלביש אותו בחום הזה,?!בגד קצר או ארוך , גרביים או בלי גרביים?! תודה

הילה שלום, ההמלצה היא שבימי הקיץ החמים (בדומה לימים אלו) - עד גיל 6 שבועות - להלביש את התינוקות בבגד ארוך ודק. מגיל 6 שבועות אפשר להלביש בגדים קצרים - אבל לשים לב לתגובות של התינוק - יש תינוקות שמעדיפים שכבה ארוכה ויש שמסתדרים היטב עם בגדים קצרים. אם את מתלבטת - אז ניתן להוסיף גרביים (גם אם זה בגד ארוך וגם אם זה קצר ) - תינוק עם גרביים -תמיד יהיה לו חם יותר מאשר בלי גרביים (בדומה למבוגר). יש לקחת בחשבון האם הוא נמצא בחלל ממוזג - ואז יתכן והוא יזדקק לשכבה ארוכה....

מנהל פורום טיפת חלב