זנטק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/04/2013 | 09:01 | מאת: סיוון

שלום רב, בתי בת 3 וחצי חודשים קיבלה זנטק 1 סיסי פעמיים ביום,היא אומנם רגועה יותר אבל הזנטק ממש מחליש אותה והיא ישנה יותר מבדרך כלל,אבקש לדעת האם זה בסדר? אגב 1 סיסי זה 1 מ"ל? אודה לתשובתך

סיון שלום, לא אמורה להיות שינוי בהתנהגות או במצב העירנות עם הזנטק -פרט לכך שאמורה להיות רגועה יותר כיון שיהיה לה פחות צרבת.כיון שאת רואה את השינוי רק לאחרונה אני ממליצה לפנות לבירור אצל רופא ילדים. 1CC שווה 1 מ"ל.

מנהל פורום טיפת חלב