בגדים לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

29/04/2013 | 14:33 | מאת: שרית

יש לי תינוק בן חודש וחצי רציתי לשאול איך להלביש אותו במזג אוויר הזה ( בימים האלו) אני מפחדת להלביש אותו קצר והוא יהיה חולה

שרית שלום, ההמלצה היא במזג האויר של הקיץ הישראלי להלביש תינוקות עד גיל 6 שבועות בבגד אחד ארוך ודק. מגיל 6 שבועות אפשר להלביש קצר - אך זה בהתאם ליכולת של התינוק לווסת חום גוף - וכמובן לטמפרטורה השוררת בבית. לכן אם את חוששת, והתינוק לא מתלונן שחם לו (בד"כ הם נכנסים לחוסר שקט כשחם להם ומזיעים בקו העורף) - אפשר להמשיך להלביש עם בגד ארוך ודק. במידה ונראה כי חם לו - רצוי להלביש קצר - ולהוסיף זוג גרביים (זה תמיד עוזר לתינוק לשמר חום גוף). שיהיה אביב נעים!

מנהל פורום טיפת חלב