שינת לילה לא רציפה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/04/2013 | 07:45 | מאת: לימור

בוקר טוב, בתי בת 7 חודשים. בארבעה הימים האחרונים קמה כל שעה-שעתיים בבכי היסטרי ומתקשה לחזור לישון. אני אציין כי בימים האחרונים אוכלת פחות מטרנה, היא ממש לא רוצה ומוציאה את הבקבוק מהפה. במהלך היום הילדה רגילה, חייכנית, מדברת וכו'. אני לא רואה שינוי במהלך היום. ממה זה נובע?

לימור שלום, התיאור של ההתעוררויות עם הירידה בתיאבון והוצאת הבקבוק מהפה - יחד עם גיל 7 חודשים - בהחלט יכול לכוון לכיוון בקיעת שיניים. אם אכן זה כך - הדברים צריכים להסתדר אחרי בקיעת השיניים. בכל מקרה , כיון שזה שינוי בהתנהגות שלה - שלא היה קודם - אני ממליצה לפנות לבירור ראשוני אצל רופא הילדים המטפל לשלול בעייה רפואית. בהצלחה ולילה טוב!

מנהל פורום טיפת חלב