שיניים ראשונות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/04/2013 | 00:30 | מאת: שרון

איזו משחה להקלה על כאבי שיניים הכי מומלצת ובטוחה לתינוקת בת חצי שנה שיוצאות לה שיניים ראשונות

שרון שלום, אחת המשחות הותיקות ביותר זו משחת טי-ג'ל - ואם היא שורדת עד עכשיו אני מניחה שהיא טובה. סביר כי יש מוצרים חדשים יותר שאף הם מוצלחים - על כן כדאי לשאול בבית המרקחת איזו משחה מומלצת. בכל מקרה, אם התינוקת לא סובלת במיוחד (ואין אי שקט בלילה כתוצאה מבקיעת שיניים) אין צורך למרוח. (עיקר הצורך למרוח משהו להקלה זה אם יש אי שקט בלילה כתוצאה מבקיעת השיניים). תתחדשו על שן ראשונה!

מנהל פורום טיפת חלב