תינוק בן 10 ימים הזנה בתמ"ל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/03/2013 | 12:50 | מאת: טל

שוקל כ-3500, אוכל כל 4 שעות, מה הכמות שאמור לאכול בכל ארוחה?

טל שלום, מזל טוב! תינוק בן 10 ימים ששוקל 3500 קג' ואוכל כ8 ארוחות ביום אמור לאכול בין 60 -110 מ"ל ליום. כלומר אם הוא אוכל תמ"ל כדאי להכין לו 90(אם זה מטרנה אפשר להכין בכפית אחד של 60 וכפית אחד של 30 - ניתן להשיג בשרות לקוחות של מטרנה כפיות ל30 מ"ל , ואם זה סימילק אין ברירה אלא להכין 120 מ"ל ולהשאיר שארית של 30 לארוחה הבאה - במקרר, ואם זה חלב אם - אז אין בעיה בכלל כי זה רק לשים את מה שיש בבקבוק)- ואז צפוי שיהיו ארוחות שהוא ישאיר שארית ויהיו ארוחות שיסיים את הכל. אופציה נוספת היא מלכתחילה לשים רק 60 מ"ל בבקבוק - ואם את רואה שהוא מתחיל להקטין את הרווחים בין הארוחות - זה הסימן להגדיל את הכמות שבכל ארוחה. חג שמח!

מנהל פורום טיפת חלב