תינוקת בת 11 חודש לא זוחלת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

28/03/2013 | 13:36 | מאת: גלי

שלום רנה, הנסיכה הקטנה שלי בת 11 חודש. כבר כמעט חודשיים זוחלת גחון מאוד יפה, מצליחה לעמוד על 6 ולהתיישב ואף נעמדת לבד. הבעיה שלי שלא נראה שהיא מתכוונת לזחול על 6. היא כן מצליחה לעמוד על 6 בשביל להתיישב או בשביל לעמוד אבל מקסימום 2 צעדים ואז ממשיכה לזחול גחון. האם זה נורמלי? נראה שהיא יכולה אבל לא רוצה. האם יש דרך כן לעודד זחילה על 6 תודה מראש

גלי שלום, כיון שהיא כן מסוגלת לזחול על 6 - אע"פ שהיא עושה רק 2 זחילות קדימה - ואף זה בקושי - כי עבורה זה רק דרך להגיע למטרה של ישיבה או עמידה - זה בסדר . אפשר לנסות לגרות אותה יותר לעבודה על 6 בעזרת עליה בזחילה במדרגות - בעליה במדרגות בזחילה יותר קל כשנעמדים על 6 לעומת זחילת גחון(וכמובן בהשגחת מבוגר...)שיהיה לכם המשך חג מקסים!

מנהל פורום טיפת חלב