עצירות לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/03/2013 | 17:56 | מאת: מילנה

שלום רנה, יש לי תינוק בן שישה חודשים ויש לו עצירות זה יומיים אמרו לי לתת לו מיץ סלק טבעי האם לתת או לא לתת מה את ממליצה?

מילנה שלום, אינני מכירה את סגולות מיץ הסלק. בד"כ מיץ עגבניות עובד מצויין - אם הוא כבר אוכל מרק - ניתן להוסיף עגבניה למרק ולרסק את העגבניה יחד עם כל הירקות. ניתן גם לתת מיץ עגבניות ישר מעגבניה טריה (רק לסנן את הגרעינים). אם הוא אוכל פירות - ניתן להוסיף מיץ תפוזים/קלמנטינות לפירות - זה גם עוזר. במידה והעצירות נמשכת עוד יום/יומיים ומלווה בזה חוסר שקט - כדאי לפנות לבירור אצל רופא מטפל.

מנהל פורום טיפת חלב