התפתחות התינוקת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/03/2013 | 16:05 | מאת: רוז

שאלות נוספות לגבי הילדה. תהיה בת 9 חודשים בפסח. כשהתחלתי עם המוצקים התחלתי מכמות 200 גרם פירות ו200 מרק. תוך כמה זמן זה לא הספיק לה והיא בכתה כשנגמר. העלתי ל 250 וראיתי שהיא רוצה יותר לפי ההתלהבות. כעת היא אוכלת 300 גרם פירות ו 300 מרק (ואפילו היתה ממשיכה אם היה עוד..מסיימת ולא בוכה) כמו כן אוכלת מטרנה בבוקר כ-240 ודייסה בערב כ-240. סהכ 4 ארוחות ביממה. התור לטיפת חלב רק עוד חודש. מדדתי ושקלתי אותה בבית. הגובה 72 והמשקל 9.200. מקווה שדייקתי. רציתי לדעת אם זה תקין. גם לגבי הכמות אוכל וגם לגבי נתוני גובה/משקל. היא מתפתחת יפה ,זוחלת על 6 ויושבת לבד. מנסה לעמוד.

רוז שלום, 4 ארוחות על פי הכמויות שציינת הן תקינות לגילה ולגדילתה. על פי נתוני המשקל וגובה שציינת היא נמצאת סביב אחוזון 75 בשני המדדים. אחוזונים אלה הם תקינים לגילה (אך תמיד יש להתייחס לרצף הגדילה שלה - כלומר האם היא עקבית בגדילתה או שכעת היא עלתה/ירדה בצורה משמעותית - ובמידה וכן יש שינוי - אז יש להתייחס בהתאם מבחינת התזונה שלה).המשך יום נעים!

מנהל פורום טיפת חלב