מימוש פוטנציאל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

15/03/2013 | 21:46 | מאת: מאיה

שלום רנה, התגעגעתי!!!!!!!!!!!! מספר דברים מעסיקים את לבי בימים אלו, דבר ראשון שמתי לב שבגדי הקיץ של המתוקית מהקיץ שעבר- טובים עליה גם עכשיו! זה אומר שהיא לא גדלה?!?! דבר שני, מתוקית אוטוטו בת שנתיים סקרנית מאוד, ובעלת זיכרון מופלא. תהיתי איך אפשר לספק את סקרנותה כך שאעזור לה לממש את הפוטנציאל שלה, קראתי משהו לגבי ריבוי מלל, אני לא מהדברנים, מדברת איתה אך לא כל העת, מה ההמלצות בגיל הזה? חופש נעים! חג אביב פורח!, מאיה

מאיה שלום! מתי היא הספיקה לגדול כל כך? היא לא נולדה רק שילשום? איך הזמן עובר מהר כשנהנים.... בגדי קיץ מעצם טבעם הם פתוחים יותר ואווריריים יותר ולכן הגיוני שהמתוקית תוכל לנצל חלק מהם גם בקיץ הקרוב - וזה לא מעיד בהכרח על הגדילה. לגבי גריה - הדיבור היומיומי איתה זה מה שחשוב - כשמתלבשים - אפשר לציין את צבע הבגד, כשהולכים לסופר אפשר לציין - הנה קונים את הברוקולי שאבא אוהב, וכו'. גריה מצויינת כמובן היא לקרוא איתה ספרים בהתאם ליכולת שלה לקשב , ולהנאה שלה מהספר. חג אביב שמח ופורח ונשיקה למתוקית!!

מנהל פורום טיפת חלב