כסא אוכל לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

13/03/2013 | 15:55 | מאת: שרית

שלום, בני בן חצי שנה ושוקל 8 ק"ג. אנו מעוניינים לרכוש עבורו כסא אוכל. האם מומלץ בגיל כזה להשתמש בכסא אוכל (התחלנו עם טעימות)? האם ישנה המלצה לכסא אוכל מסוים? היות וקיים מגוון רב של דגמים. על אילו דגשים עלינו לשים לב בבואנו לבחור כסא אוכל לתינוק? תודה, שרית

שרית שלום, כיון שבגיל 6 חודשים, תינוקות עדיין לא מתיישבים לבד בד"כ, על כן לא מומלץ להושיב אותם בכיסא אוכל . ניתן להאכילו בטרמפולינה/סל קל של האוטו/ עגלה בתנוחת 45 מעלות וכו'. לכן, אם אתם רוצים לקנות כיסא אוכל כעת , אני ממליצה לקנות כיסא שיש לו פונקציה של הטיית הכיסא ב45 מעלות לאחור - וכך הוא יוכל לתפקד כסל קל. בנוסף כדאי שלכיסא יהיה שולחן שאפשר להוריד - יותר קל לשטוף מתחת לברז, וגם כשהוא יגדל ותרצו לשתפו בארוחות המשפחתיות סביב השולחן - יהיה לכם כבר כיסא בגובה השולחן שלכם בבית. וכמובן - לא לשכוח לקשור אותו בכיסא בעזרת חגורת הכיסא - בכל פעם שמניחים אותו בכיסא. רכישה מהנה!

מנהל פורום טיפת חלב