אמבטיה לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

13/03/2013 | 15:54 | מאת: שרית

שלום, בני בן חצי שנה והאמבטיה לשו כבר מתחילה להיות קטנה. איזו אמבטיה מומלצת לגילו שתהיה גם בטיחותית וגם נוחה? תודה, שרית

שרית שלום, כשהאמבטיה לתינוק הופכת להיות קטנה עבורו - ניתן לרחוץ אותו באמבטיה הגדולה של הבית. למען הרגשת הביטחון שלך ניתן לעשות זאת עם "דפני" - אבל בכל מקרה הוא תמיד צריך להיות בהשגחתך - כשאת יושבת על הברכיים, ותומכת בו שלא יחליק. לקראת גיל 9 חודשים - אפשר להושיבו באמבטיה אם הוא כבר ישב לבד.

מנהל פורום טיפת חלב