בעיית השינה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/02/2013 | 18:22 | מאת: נטה

שלום. יש לי תינוקת בת 3 שבועות. אחרי שאני מניקה אותה, היא נרדמת אצלי בידיים. אחרי שאני מעבירה אותה למיתה שלה, בעוד דקות ספורות היא מתאררת ובחוה. וכך זה חוזר. ביום עוד אפשר להסתדר, אבל בלילה זה קשה מאוד. תודה

נטה, כפי שהצעתי בתגובה הקודמת, כיון שהיא גם נוטה לפלוט את כל ההנקה מיד בסיום ההנקה, וגם נוטה להתעורר ברגע שמשכיבים אותה - מאד יתכן שיש לה גרעפס - וברגע שהיא שוכבת היא מרגישה אי נוחות . לכן בהחלט כדאי לעשות כמה הפסקות במהלך ההנקות - לגרעפס, וכאשר היא נרדמת סופית עלייך - להעביר למיטה שלה - אפשר ללטף לה מעט את הבטן כדי שהיא תמשיך להרגיש את המגע שלך כשהיא עוברת למיטה, ורק אחרי כמה ליטופים, להשאיר אותה לישון. לילה טוב!

מנהל פורום טיפת חלב