פליטת חלב

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/02/2013 | 16:20 | מאת: נטה

שלום. יש לי תינוקת בת חודש. בסוף הנקה היא פולתת הכל. התחלנו להרים אותה על כתף,כדי שהכל תירד לכיבה. מהתחלה זה עזר קצת, אבל ביומיים אחרונים זה הפסיק לעזור. איזו שיטות קיימות עוד למניית הפליצה. תודה

נטה שלום, בתינוקות שפולטים "הכל" מיד בתום ההנקה - מומלץ לעשות יותר הפסקות במהלך ההנקה - כך שאם יש לה גרעפס היא תוציא את הגרעפס באמצע ההנקה, ולא תחכה עם הגרעפס עד סוף ההנקה - ואז יחד עם הגרעפס היא פולטת הכל. גם הרמה על הכתף -כפי שאת עושה, או השכבה בתנוחה מוגבהת כגון לשים בטרמפולינה או במיטה שלה עם הגבהה מתחת למזרון - עוזר להפחית את הפליטות.

מנהל פורום טיפת חלב