חליטת קמומיל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

15/02/2013 | 21:50 | מאת: טלי

בני בן חודשיים וסובל מאוד מכאבי בטן וגזים עד כדי התפתלויות ובכי קולני. האם ניתן לחלוט בבונג/קמומיל ולתת לו? ואם כן, איזה כמות?

טלי שלום, חליטת תה בבונג/קמומיל יכולה לעזור להקל על כאבי הבטן בגזים. יש לחלוט את התה כפי שהיית עושה לעצמך - ולתת לו לפני כל ארוחה כמה טיפות . אפשר גם לתת בסיום הארוחה כמה טיפות. בסה"כ לא מומלץ לעבור את ה50 CC ביממה (שזה המון מבחינת טיפות) כיון שאנו לא רוצים לגרום לו תחושת שובע מהתה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב