האם ישנה הרבה מדי?

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

14/02/2013 | 19:35 | מאת: מיטל

שלום, בתי בת 4 חודשים ישנה במהלך היום תנומות קצרות יחסית ובדרך כלל ב 6 בערב נרדמת עד 7 בבוקר (מתעוררת רק לאכול כל 4-5 שעות). האם זה תקין שינה כזאת של 13 שעות או שכדאי להגביל אותה בשינה הרצופה?

מיטל שלום, כמות שינה מומלצת לתינוקת בת 4 חודשים היא כ15 שעות ביממה, מהם כ10 שעות בלילה (כאשר סביר שתהיה לפחות קימה אחת אחרי כ5 שעות שינה רציפה ועמוקה ואח"כ השינה יותר קלה ולעיתים מלווה ביותר קימות)ועוד 5 שעות שינה ביום מחולק ל3 פרקי שינה.אני מניחה שאצל ביתך - סה"כ השעות תהיה דומה לזו שציינתי - ולכן אין צורך לשנות משהו. שיהיה לכן לילה טוב!

מנהל פורום טיפת חלב