דייסה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

11/02/2013 | 16:24 | מאת: רות

הילדה בת 7.5 חודשים אוכלת בבוקר 220 גרם מטרנה, בצהריים 200 גרם מנת פירות, אחרי הצהריים 200 גרם מנת מרק ובערב 220 גרם דייסה בבקבוק (מטרנה בתוספת 2 כפות שטוחות קורנפלור). סה"כ 4 ארוחות ביממה. האם כדאי בגילה לתת לה גם בבוקר דייסה? יש לציין שהילדה באחוזון גדילה גבוה, מתפתחת ונראית מצויין. אשמח לקבל עצה/טיפ. תודה..

רות, אין צורך בתוספת נוספת של דייסה - התזונה שלה מצויינת, והכמויות מתאימות לגילה, היא גדילה בקצב מתאים ,ורק נשאר להנות ממנה...

מנהל פורום טיפת חלב