טיטול שאינו סופג כל הלילה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/01/2013 | 13:43 | מאת: אמא למתוקי

שלום רב, התינוק שלנו בן שנה וחצי. בשעה 20:00 אנו מקלחים אותו ובזמן ההלבשה על השידה הוא שותה מטרנה (180 מ"ל) ולאחר טקס שינה קצרצר נרדם. בדרך כלל הוא ישן עד 6:30 בבוקר ובמהלך הלילה לעיתים מתעורר לבד, שותה מבקבוק מים שמונח על השידה וחוזר לישון. בתקופה האחרונה, כמעט בכל לילה, כשאני ניגשת לבדוק אותו, הוא רטוב מפיפי בצידו השמאלי של הגוף. כיצד ניתן למנוע את התופעה? אנו מפריעים לו בשינה על מנת להחליף לו טיטול (מסוג אקטיב בייבי של פמפרס)ובגדים.. תודה רבה!!! יום נעים

אמא שלום, אכן את מתארת תינוק מתוקי עם הרגלי שינה מצויינים טפו טפו טפו...פרט לנסות להגדיל את החיתול למידה אחת יותר גדולה -ולהוריד את כמות המים שיש בבקבוק.זה בסדר שהוא שותה מים -כי הוא לוקח אותם לבד ולא מעיר אתכם בשביל זה - אך אפשר להוריד את הכמות - כך שהאופציה של שתית המים תישאר אבל בכמות פחותה - כל כמה ימים לשים 20 מ"ל פחות בבקבוק. עדיף לא להחליף לו תוך שינה - הוא יכול להישאר עם טיטול רטוב במהלך הלילה (אם זאת אופציה עבורכם). סופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב