איך לחזור להניק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

21/01/2013 | 10:16 | מאת: דנית

שלום יש לי תינוק בן חודשיים. חודש שלם האנקתי ואחר כך לאט לאט עברתי לסימילאק כי לא היה לי הרבה חלב. כרגע התינוק ניזון רק מי סימילאק. רציתי לנסות לחזור להניק. יוצא לי כמה טיפות אבל לא מספיק רציתי לדעת איך אוכל לחזור להנקה מלאה והאם יש שיטות להחזיר את החלב תודה רבה:)

דנית, כדי להחזיר את תפוקת החלב - יש צורך להניק כמה שיותר - כיוון שהתינוק ניזון בעיקר מסימילק - את יכולה לנסות להגביר את התפוקה על ידי שאיבות מרובות. מומלץ גם לקחת כמוסות של חילבה(ניתנות לרכישה בכל בתי הטבע) - הם ידועות כמשפיעות לטובה על תפוקת החלב. אני גם ממליצה להפנות שאלה זו לפורום ייעוץ הנקה שבאתר זה. בהצלחה!!

מנהל פורום טיפת חלב