תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/01/2013 | 19:39 | מאת: מורן

היי התינוקת נולדה במשקל 2990 בשיחרור הייתה 2800.היום היא שוקלת כ 5200 כלומר עולה יפה במשקל אבל לא עולה בכמויות האוכל הכי גבוהה שלה זה 90 בבקבוק אם מאכילים יותר היא משתעלת ופולטת את כל האוכל. אני יודעת שבגיל חודשיים תינוקות כבר אוכלים 120 ויותר האם זה בסיידר שאוכלת רק בין 70-90

מורן שלום, תינוקות מווסתים את כמויות האוכל שהם מסוגלים לאכול - וכפי שהתינוקת החכמה שלך עשתה -כשהיא מקבלת יותר ממה שקיבולת הקיבה שלה יכולה להכיל - היא פולטת החוצה. סביר להניח כי היא אוכלת בסך הכל ארוחה אחת או יותר מאשר בני גילה שאוכלים יותר מ"ל לכל ארוחה - וזה בדיוק הויסות הנכון של הכמויות עבורה - ומבחן התוצאה כאן - משקל בעליה מוכיח זאת.

מנהל פורום טיפת חלב