חיסון לשפעת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

17/01/2013 | 09:57 | מאת: עדי

יש לי בת בת שנה ושלושה חודשים ועדין לא חיסנתי אותה לשפעת. האם כדאי עדין לחסן? מה תופעות הלוואי? איפה מחסנים (אני גרה בהרצליה),בקופות החולים או בטיפת חלב?האם ידוע לך אם יש כבר חיסונים בקופה? תודה עדי

עדי שלום, חיסון שפעת מומלץ החל מגיל 6 חודשים, כך שבהחלט מומלץ לחסן את ביתך בחיסון שפעת. אך מלאי החיסונים אזל (מבצע חיסוני שפעת מתחיל מתחילת אוקטובר ועד סוף נובמבר - כי יש לזכור כי ילדים עד גיל 8 שלא קיבלו בעברם חיסון שפעת - זקוקים ל2 מנות -ואז המנה השניה עבורם נשמרת לסוף דצמבר). חיסוני השפעת ניתנים בקופות החולים - כדאי להתקשר למרפאת קופת החולים הקרובה לביתך ולברר אם נשאר להם חיסונים. במידה ולא , אז האינפורמציה הנ"ל יעזור לקראת החורף הבא... בכל מקרה שיהיה חורף בריא!

מנהל פורום טיפת חלב