לול

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/01/2013 | 15:23 | מאת: עיייייפה

שלום, האם מותר לשים תינוק בן שנה וחמשה חודשים בלול לכמה שעות ביום בטח עם משחקים... או שזה פוגע בהתפתחות שלו??

לאמא עיייפה שלום, עיקר השימוש בלול הוא לצרכי בטיחות - כאשר יש לך תינוק בן שנה וחמישה חודשים - ואת לא יכולה להשגיח עליו (לפעמים צריך ללכת לשירותים...) אז כדאי לשים אותו בלול - שם לא יוכל להזיק לעצמו או להגיע למקומות מסוכנים, אך יחד עם זאת יוכל לשחק או לישון. אבל ככלל , רצוי לאפשר לפעוט להסתובב חופשי בחדר, כך יוכל לזוז, לחקור, ולהתפתח.

מנהל פורום טיפת חלב