שאלת המשך לגבי רדיאטור

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

08/01/2013 | 14:43 | מאת: שירי

תודה על המענה. האם יש כזה הבדל בין 21 מעלות ל-22? כלומר ב-21 אני מרגישה קר אבל ב-22 מרגישים אחרת? ניסיתי לסגור את הדלת ואז זה הגיע ל-22 מעלות, אבל הרגשתי טיפה מחנק. האם בכל זאת לסגור את הדלת או רק לוותר על הטרמוסטט כדי שיפעל בלי הפסקה? אני ממש אובדת עצות, לא נראה לי שיחליפו לי את הרדיאטור ל-11 צלעות כי כבר היה בשימוש כמה ימים.

שירי שלום, כל עוד הטמפרטורה לא יורדת מ18 מעלות זה בסדר. בכל מקרה יש לדאוג ללבוש מתאים בחורף - 2 שכבות ושמיכה. אני ממליצה להשאיר את הדלת מעט פתוח - זה כן חשוב לאיוורור החדר.

מנהל פורום טיפת חלב