שוקו

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

23/12/2012 | 20:13 | מאת: s

בני בן שנתיים. נראה לי שאני אפסיק את הבקבוק מטרנה שהוא מקבל בבוקר ובערב. ואחליף אותו בכוס שוקו. מה דעתך?

שלום! העדיפות להחליף את המטרנה בחלב ניגר ולא בשוקו - כיון ששוקו הוא מתוק יותר מחלב - ואז אנו מרגילים אותו לשתיה יותר מתוקה - דבר שגם פוגע בשיניים . מעבר לכך שוקו גם מקשה על ספיגת ברזל ולכן גם נתון זה יש לקחת בחשבון . אם בנך עדיין רוצה - אפשר להמשיך עם המטרנה גם עד גיל שלוש - כמובן אם זה עדיין רצונו, ואם זה לא מהווה עול כלכלי - כיון שבגיל שנתיים בכל מקרה אם רוצים אפשר להעביר לחלב פרה.

25/12/2012 | 11:38 | מאת: מור

הוא מונע ספיגת ברזל וחסר במינרלים. אני הייתי ממשיכה עם המטרנה אם השיקול הוא לא כלכלי. במידה ואת בכל זאת מחליטה להפסיק, כדאי לפחות לתת שוקו ביג בטעם בננה, הוא מופחת סוכר ומכיל ויטמינים וברזל.

מנהל פורום טיפת חלב