פולט

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

22/12/2012 | 19:47 | מאת: גילה

הבןפולט בן שלי בן חודשיים היום פלט כל ארוחה מסיים 120 ואני שמה אותו על הבטן והוא פולט המון לאחרונה ..

גילה שלום, אם הפליטות זה משהו חדש אצלו - ולא היה מקודם - יש לברר למה - וכדאי לפנות לרופא המטפל לבירור ראשוני. אחת הסיבות הנפוצות ביותר זה נזלת /שיעול - תינוקות מנוזלים נוטים להגביר את כמות הפליטות - גם אם בעבר לא היתה להם נטיה לכך. בכל מקרה ,כדי להוריד את הסיכון לפליטות כדאי להשכיבו בתנוחה מוגבהת לפחות 1/2 שעה אחרי האוכל. אם הוא יונק - להקפיד לנסות לעשות לו גרעפס אחרי האוכל. אם הוא ניזון מתמ"ל אפשר לנסות להסמיך לו את התמ"ל עם דייסת קורנפלור, או להציע לו תמ"ל נגד פליטות - יש בארץ שני פורמולות כאלה - נוטרילון AR המבוסס על חרובים כגורם מסמיך, ואנפמיל AR המבוסס על עמילן אורז כגורם מסמיך. שניהם פורמולות טובות שנועדו לתינוקות עם נטיה לפליטות מרובות. בכל מקרה אם הוא נרדם על הבטן - יש להפוך אותו על הגב .לילה טוב!

מנהל פורום טיפת חלב