תחליף חלב

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

05/12/2012 | 15:05 | מאת: שני

שלום, הבת שלי בת 3 חו' ורציתי לדעת על איזה תחליף חלב אתם ממליצים: סימילאק או מטרנה?

06/12/2012 | 13:42 | מאת: ריקי

זה מאוד אינדבדואלי, כל תינוק ומה שמתאים לו. אנחנו עם האקסטרה קר לאחר עצירות עם האדוונס. אני מעדיפה כחול לבן, לא מקציפה (כמו הסימילאק) ולא צריך לטחוב את היד לאבקה בשביל לשלוף הכפית.

שני שלום, יש בארץ 4 תחליפי חלב מצויינים : אופטימיל, מטרנה, נוטרילון וסימילק. כולם טובים מאד וצריך פשוט לנסות ולראות מה מתאים לתינוקת שלך. את יכולה לבקש משירות הלקוחות של כל החברות הנ"ל שישלחו לך דוגמיות הביתה - אם את מתנסה באחד ורואה שזה טוב לביתך (לא עושה כאבי בטן, גזים , פליטות) אז תישארי איתו (לא מומלץ לעבור מתחליף לתחליף בגיל כזה צעיר אם אין לכך סיבה מוצדקת כגון אי סבילות לפורמולה מסויימת). את הנסיונות את יכולה לעשות כארוחה אחת תוך כדי הנקה - וכך גם הגמילה מהנקה תהיה הדרגתית יותר. בהצלחה!

08/12/2012 | 22:43 | מאת: יעל

קודם כל תקראי קצת על הסוגים והמרכיבים (שווה לדעת מה את נותנת לבייבי שלך). שנית, אל תהססי להתייעץ עם רופא הילדים שלך. אנחנו נותנים סימילאק קומפורט אחרי באמת התלבטויות, וזה בגלל שלנו היתה בעייה של גזים.אבל כמו שאמרו כאן, זה עניין אינדיבידואלי. בהצלחה.

מנהל פורום טיפת חלב