תחנת טיפת חלב

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

06/08/2011 | 22:17 | מאת: אילנה

אני גרה בירוחם וכאן אין טיפת חלב של מכבי האם אני צריכה לעשות את כל החיסונים ובדיקות הגדילה רק בטיפת חלב של משרד הבריאות או במקביל עם רופאת הילדים, ילדתי לפני שבוע

אילנה שבוע טוב ומזל טוב!מעקב שגרה הכולל מעקב אחרי גדילה והתפתחות, הדרכה להנקה, תזונה, גריה , חיסונים וכו' - נעשה בכל תחנות טיפות חלב - בין של משרד הבריאות , בין של הרשויות המקומיות ובין של מכבי ושירותי הבריאות האחרים. כך שבהחלט מומלץ לפנות לתחנת טיפת חלב הקרוב לביתך.כדאי להתקשר לטיפת חלב להזמין תור .כמו כן מומלץ בשבועות הראשונים אחרי הלידה(עד 6 שבועות אחרי הלידה - אין צורך למהר - תני לעצמך להתאושש קצת מהלידה) גם לפנות לרופא ילדים מ2 סיבות. האחת להכיר את הרופא ילדים באיזור, דרכי הגישה אליו, שעות העבודה וכו', וגם כדי שהרופא ילדים יכיר את תינוקך - בדיקת התינוק הבריא. שוב, המון מזל טוב, וגידול מלא נחת!

מנהל פורום טיפת חלב