שאלה על הנקה וגזים ומנשא

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

28/07/2011 | 20:56 | מאת: חנית

האם זה טוב להכניס תינוק אחרי ההנקה למנשא עירסול כדי להרגיע לו את הגזים? שמתי לב שזה עוזר לו (טוב וגם האמת שאני נותנת לו גרפווטר) ורציתי לדעת אם זה בסדר לעשות ככה?

חנית בוקר טוב!ברגע שאת שמה לב שמשהו עוזר לו ומקל עליו את חוסר השקט עקב הגזים - את למעשה פועלת לפי האינסטיקנט האימהי - וזה נפלא!!אכן תנוחת עירסול מרגיעה תינוקות עם גזים, וזה גם בסדר אם את מרגישה צורך להוסיף טיפות גרייפווטר - אם את מרגישה שזה מקל עליו - האינסטינקטים שלך מצויינים!!

31/07/2011 | 21:31 | מאת: חנית

הרגעת אותי ממש!!

מנהל פורום טיפת חלב