מזרן

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

06/07/2011 | 11:08 | מאת: רעות

הי רנה, בני כבר בן חודשיים ואנחנו רוצים להעביר אותו למיטה. בחנויות הצליחו לבלבל אותנו עם כל מגוון המזרונים, השכבות והבדים... מהי המלצתך בעניין? האם שווה להשקיע מאות שקלים או שזה עוד דרך להוציא מהורים מודאגים כסף...

שלום רעות! אכן יש מבחר של כל כך הרבה דברים לתינוקות שקשה מאד לעמוד בכל הפיתויים. בעיקרון - המזרון המומלץ הינו מזרון קשיח בעל תו תקן - לכן כל מזרון בעל תו תקן הינו אופציה תקינה - ואין צורך להשקיע סכומי עתק. (חשוב שהמזרון יהיה אטום לנוזלים).תהנו מהשופינג!

מנהל פורום טיפת חלב