שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2014 | 11:37 | מאת: חלי

שלום ביצעתי אולטרא סאונד ולהלן התוצאות רחם: אורך 107 מ"מ עובי 57 מ"מ רוחב 78 מ"מ מרקם - רגיל עובי רירית הרחם- 16 מ"מ הערות?: אקוגנית בלתי סדירה עם רושם לפוליפ בחלל שחלות ימינית- לא הודגמה שחלה ימין - פעילות מעיים מוגברת שמאלית: אורך 30 מ"מ רוחב - 24 מ"מ הערות עם זקיק של 14 מ"מ דוגלס ללא נוזל חופשי ובדיקת CA125 42.6 אשמח לדעת האם האולטראסאונד תקין וכן למה לדעתך נרשם פעילות מעיים מוגברת בשחלה ימינית. תודה והמשך יום נעים

שלום יש חשד לפוליפ בחלל הרחם ויש לבצע הסטרוסקופיה על מנת לדעת פעילות המעיים היא כמובן לא בשחלה אלא בסביבת השחלה ואין לזה משמעות- יתכן דלקת בחצוצרה אבל את זה יש לברר בבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים