איחור במחזור בנטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/08/2014 | 14:00 | מאת: מיכל

שלום ד''ר, אני ב 23 נוטלת הרמונט מזה 5 שנים. את החפיסה האחרונה סיימתי לפני שבוע והיום עליי להתחיל את החפיסה הבאה. אציין כי לא קיבלתי מחזור כלל במהלך שבוע ההפסקה. במהלך היומיים האחרונים של נטילת החפיסה הקודמת התחלתי טיפול אנטיביוטי לדלקת בדרכי השתן (ציפרודקס פעמיים ביום לחמישה ימים). אני פעילה מינית אבל לא קוימו יחסים בשבוע האחרון לחפיסה. האם להמשיך בחפיסה הבאה כרגיל? האם זה קורה שבשבוע הפסקה לא מגיע המחזור? (כמובן שאני מתכוונת ליתר ביטחון לעשות בדיקת הריון ביתית) אשמח לתשובה בהקדם.

שלום זה קורה כדאי לבצע בדיקת הריון ואם שלילית להתחיל חפיסה חדשה כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים