גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/07/2014 | 12:21 | מאת: ליל

לפי בקשת הרופא התחלתי ליטול גלולות לצורך מניעת הריון ביום הראשון של הוסת, שקיבלתי לפני 3 ימים. לקחתי עד עכשיו 3 גלולות ולא הרגשתי תופעות לוואי אבל אני מדממת באופן מופרז יחסית לעבר ומרגישה כאבי מחזור חזקים לסירוגין למרות שבדרך כלל לא כואב לי!! זה קשור לגלולות? זה אמור להיפסק עם סיום המחזור?

שלום לא סביר שזה קשור אני מציע להמשיך לקחת ואם זה לא חולף תוך מספר ימים - לפנות לבדיקה דמום בחפיסה ראשונה יתכן אבל בדכ הוא לא חזק ולא מלווה בכאבי בטן

מנהל פורום רפואת נשים