פטריה שאינה עוברת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2014 | 23:19 | מאת: טל

שלום במשך תקופה ארוכה כמעט שנה וחצי אני סובלת מפטרייה בנרתיק כמעט כל אחרי ווסת, קבלתי כבר 3 פעמים מהרופא מרשם לפלאגיל 500 מ"ג (פעם אחת זה עזר למס ימים זה חזר לדעתי היא גם לא נעלמה). יש לי הפרשות בצבע צהוב ירוק, אני אפילו בעת יחסי מין מבקשת מבעלי לגמור בחוץ העיקר להחזיק עוד זמן, אבל אין מנוס. אני כל היום מוטרדת מזה ואובדת עצות, רופא נשים כבר לא עוזר לי, אני לאיודעת מה לעשות אנא עזרו לי. משהי אמרה לי לשים שן שום ואני לא רחוקה מזה קצת חוששת מה דעתך?

שלום אני לא יכול לדעת בלי בדיקה אני מציע לפנות לבדיקה חוזרת אני לא מציע להשתמש בטפולים שלא הוכחה יעילותם

מנהל פורום רפואת נשים