גלולת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/05/2011 | 10:21 | מאת: שושי

לרופא, שלום. אני 10 חודשים לאחר לידה, אני נוטלת סרטז-אמנם לא מניקה כרגע אבל רופא נשים אמר לי כי הן עדיין יעילות. לפני שבועיים התחלתי ליטול 4 סוגי אנטיביוטיקות- isoniszid, myambutol, pyrazinamide, rifandin (אנטי שחפתי) האם תרופות אלו מפריעות לפעילות הגלולה? אם כן, יש גלולות שאינן מושפעות? תודה מראש

שלום האנטיביוטיקה מפריעה לפעילות הגלולה- כל גלולה כדאי להשתמש באמצעי מניעה נוסף החודש ( קונדום למשל )

מנהל פורום רפואת נשים