מעקב אחר תנועות העובר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/05/2012 | 14:50 | מאת: שבוע 26

אני נמצאת בשבוע 26+5, ובדרך כלל מרגישה את תנועות העובר באופן ברור. ואף די רצוף במהלך היום. בימים האחרונים חלה ירידה בכמות התנועות שאני מרגישה. האם יש צורך לגשת לרופא נשים לבדוק, או שאין סיבה לחשוש?

שלום כדאי לפנות לבדיקה

29/05/2012 | 20:45 | מאת: רוית

שלום לילי, אני בשבוע 19 ואם אני לחוצה קצת לגביי העובר אני מבקשת מבעלי לשים את האוזן על הבטן , מכבה את הטלויזיה כדי שלא יהיו רעשים מסביב ואז הוא מקשיב ושומע את הדופק של העובר, אז אפשר להרגע ולחזור לשגרה ,זו עצה שחוסכת ריצות לרופא בכל פעם שאינך מרגישה את העובר, בהצלחה, רוית

מנהל פורום רפואת נשים