טיפול בפטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/12/2016 | 11:07 | מאת: מיכל

שלום, ילדתי לפני 4 חודשים . לאחר הלידה ( לא יודעת אם זה קשור) התחלתי לסבול מתחושה של שריפה בנרתיק. קיבלתי מרופאת הנשים שלי משחה לטיפול בפטרייה, ולאחר שלא עזר ביצעתי משטח נרתיקי התשובה היתה Candida albicans הרופאה נתנה לי טיפול 3 לילות אנטיביוטיקה לנרתיק + 3 לילות אגיסטן במשחה נרתיקית סה"כ 6 לילות . סיימתי את הטיפול וזה לא עזר. התחושה כי כי השריפה רק מחמירה. גם בקיום יחסי מין מאד שורף. מה עושים? תודה מראש. מיכל

18/12/2016 | 11:08 | מאת: מיכל

אוסיף שאני משתמשת בגלולות למניעת הריון סרזט ( להנקה) . גם כן לא יודעת האם זה קשור אך לא השתמשתי בהן בעבר.

18/12/2016 | 16:37 | מאת: קוגלר

שלום אני מציע לפנות שוב לבדיקה

שלום כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים