גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/12/2016 | 13:43 | מאת: אנונימי

שלום, התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט סיימתי לקחת את החפיסה הראשונה ביום שלישי ונזכרתי שאני אמורה לקבל מחזור רק ב24 לחודש (לפי חודש שעבר) . התקשרתי למרפאת נשים שאני מטופלת בה ואמרו לי להתחיל חפיסה חדשה . פספסתי שני גלולות יום רביעי וחמישי ואתמול בערב בשעה הקבועה שלי לקחתי כדור מהחפיסה השניה והיום בבוקר הופיע לי דימום קל . האם זה מחזור או דימום בשל הפספוס שתי גלולות? והאם להמשיך לקחת את החפיסה החדשה שהתחלתי??

שלום הדמום בגלל שלא נטלת סדיר המשיכי את הגלולות אבל קחי בחשבון שאת לא מוגנת כל החודש

מנהל פורום רפואת נשים