איחור בלקיחת גלולות מליאן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/12/2016 | 10:12 | מאת: אנונימי

היי דוקטור אני לוקחת גלולות מליאן כבר ארבעה חודשים ( אני בת 17) אתמול שחכתי לקחת ב21:30את הגלולות ונזכרתי ב5:45 בבוקר שלמחרת לקחת ( 8 שעות אחרי שאני תמיד לוקחת ) שאלות לי אלייך: 1. 24 שעות לפני שכבנו יש סיכון להריון? 2. האם יש סיכון לשכב ? יש צורך לשים קונדום? אם כן לכמה זמן יש סיכון ולכמה זמן צריך לשים קונדום? 3. בשביל שאני אדע- אם אני מאחרת ביותר מ12 שעות בלקיחת גלולה- האם יש סיכון להריון? האם יש סיכון לשכב? יש צורך לשים קונדום? אם כן לכמה זמן יש סיכון ולכמה זמן צריך לשים קונדום? תודה!

שלום את מוגנת ואין צורך להשתמש בקונדום אם את מאחרת ביותר מ 12 שעות את לא מוגנת במשך 10 ימים ולכן יש צורך בקונדום

מנהל פורום רפואת נשים