כניסה להריון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/11/2016 | 12:56 | מאת: טל

לצערי עברתי גרידה ביום ראשון האחרון בעודי בשבוע 12 לאחר שהדופק של העובר פסק סביב שבוע 9. זוהי הפעם השניה שאני עוברת גרידה (לא ברצף) ולמרות שיש לי שני ילדים בריאים בבית זה מלחיץ אותי כיוון שזו לא הפעם הראשונה. ראשית רציתי לשאול האם עקב ההפלות שעברתי יש יותר סיכוי לעבור זאת שוב? שנית, אני מאוד רוצה הריון נוסף אך הבנתי כי הדעות של הרופאים חלוקות. אם אחכה רק וסת אחת האם באמת יש סיכוי להריון לא תקין נוסף?

שלום יש סכון שזה יקרה שוב את יכולה לנסות להרות לאחר הוסת הראשון

מנהל פורום רפואת נשים