דם אחרי החדרת אצבעות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/11/2016 | 18:13 | מאת: Olga

הייי לאחרונה בת זוגתי מחדירה לי אצבעות ויש קצת דם על האצבעות הלכתי לקופא נשים עשיתי בדיקה וגם אולטרסאונד והוא לא ראה משהו עשיתי בדיקת פפ אבל לוקח זמן לתשובות ואני ממש לחוצה ..העייניין הוא שאחרי החדירה עצמה אין דם רק בחדירה עצמה ...ואנחנו בזוגיות 4 שנים וזה ממש רק בחמש 6 פעמים שזה קורה בהתחלה חשבתנו שזה פצע אבל עשיתי בדיקה ולא היה משהו מיוחד ...אני מממש בלחץ ע לתשובות..מי מה זה יכול לנבוע? לא חושבת שזה מפציעה

שלום צריך להמתין לתשובת הפפ ואחכ לבצע גם קולפוסקופיה רק אחכ אפשר לסכם את הבעיה

מנהל פורום רפואת נשים